Із бюджету Львівщини перераховано за тиждень 273,8 млн. гривень

11:15 19 грудня 2016 р.

На ремонт автомобільних доріг місцевого значення спрямовано 20 мільйонів гривень.

В облдержадміністрації повідомили сьогодні, 19 грудня, що впродовж минулого тижня з обласного бюджету, відповідно до замовлень головних розпорядників коштів, профінансовано 273,8 млн. гривень. Зокрема,20 млн. гривень спрямовано на ремонт автомобільних доріг місцевого значення.

Окрім захищених та інших першочергових видатків, у рамках реалізації обласних програм скеровано 110,3 млн. гривень. Зокрема, на розвиток освіти Львівщини – 65,5 млн. гривень; на розвиток дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, на реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг місцевого значення – 20 мільйонів. гривень; на охорону навколишнього природного середовища – 8,1 млн. гривень, на надання медичної допомоги мешканцям області – 5,5 млн. гривень; на проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – три мільйони млн. гривень; на розвиток агропромислового виробництва області та земельних відносин – 2,2 млн. гривень; на компенсацію пільгового проїзду окремим категоріям громадян – 1,2 млн. гривень; на сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства – 1,2 млн. гривень.

Крім того, для надання і виплати одноразової адресної допомоги на виготовлення і встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих в АТО та Героїв Небесної Сотні, демобілізованим воїнам, дітям загиблих (померлих) учасників АТО спрямовано 0,9 млн. гривень; на реалізацію проекту «Питна вода» – 0,9 млн. гривень; на підтримку, охорону й збереження  культурної спадщини області – 0,7 млн. гривень; малозабезпеченим громадянам області – 0,6 млн. гривень; на інші програми – 0,5 млн. гривень. Про це повідомили сьогодні, 19 грудня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів