Інститут міста Львова запрошує на роботу координатора мікрогромад у проект «Громади в дії»

10:50 25 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: adm.rv.court.gov.ua

Для зголошення необхідно заповнити он-лайн форму.

Інститут міста запрошує на роботу координаторів мікрогромад проекту «Громади в дії», який здійснюється в рамках Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA&LA) 2012 and 2013». Обов’язки координатора: організація зустрічей з активістами та загальних зустрічей мікрогромади, допомога у створенні паспорту проблем мікрогромади, візуалізації «мрій» 

комунікація зі структурними підрозділами ЛМР, ЛКП (за потреби, підготовка необхідних документів, листів), допомога у розробці проекту, який реалізовуватимуть мешканці мікрогромади, моніторинг та активне залучення громади до вирішення локальних проблем, модерування групи мікрорайону у соцмережах.

Вимоги до координатора: досвід роботи з людьми, досвід організації заходів/участі у заходах із залученням мешканців, досвід участі у підготовці/реалізації проектів, обізнаність щодо проблем міста (свого мікрорайону), стресостійкість та вміння вирішувати конфлікти, комунікабельність, відповідальність та позитив

Координатор мікрогромад проекту «Громади в дії», який здійснюється в рамках Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA&LA) 2012 and 2013» отрмуватиме: унікальний досвід роботи у масштабному партисипативному проекті, належну оплату праці, вільний графік роботи, безкоштовне навчання з модерації, кризового та проектного менеджменту, роботу в молодій та дружній команді.

Для зголошення необхідно заповнити он-лайн форму http://communities.lviv.ua/application.html та надіслати CV і мотиваційний лист до 20 вересня 2015 року. Детальніша інформацію про проект:  http://city-institute.org/gromady/

Питання з приводу вакансії можна надіслати на адресу: communities.lviv@gmail.com. Про це повідомили сьогодні, 25 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів