Інспекція ДАБК відкликала дозвіл на забудову у Львові

17:40 13 грудня 2016 р.

Міська інспекція державного архітектурно-будівельного контролю позапланово перевірила та обстежила будівництво на проспекті Чорновола, 45б.

Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «За результатами перевірки встановлено, що забудовник – ТОВ «Горизонт захід 1» – вніс недостовірні дані в декларацію про початок будівельних робіт, що є підставою вважати об’єкт самочинним будівництвом».

Як зазначили в інспекції ДАБК, «внесенням недостовірних даних у декларацію забудовник порушив частину 8 статті 36 закону «Про регулювання містобудівної діяльності», а також пункт11 «Порядку виконання підготовчих і будівельних робіт», затвердженого постановою Кабінету міністрів України №466. У зв’язку з цим, складено відповідний акт, припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт, припис про усунення виявлених порушень, а також протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності. Окрім цього, скасовано декларацію про початок будівництва, зареєстровану департаментом ДАБІ у Львівській області в квітні 2016 року.

В інспекції ДАБК також пояснили: «Відповідно до постанови Кабінету міністрів України №466, у разі виявлення недостовірних даних, наведених у зареєстрованій декларації, які є підставою вважати об’єкт самочинним будівництвом, зокрема, якщо він збудований або будується на земельній ділянці, не відведеній для цієї мети, або без документа, який дає право виконувати будівельні роботи, чи належно затвердженого проекту/будівельного паспорта, реєстрація такої декларації підлягає скасуванню».

Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівської міськради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів