Громадський порядок на єврокубковому матчі у Львові забезпечуватимуть 862 правоохоронці

13:18 25 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Міліціонери нестимуть службу у місцях скупчення людей – на вокзалах, у центральній частині міста, та на площі перед стадіоном, а також разом зі стюартами перевірятимуть усіх вболівальників на наявність заборонених предметів при вході на стадіон.

Під час футбольного матчу Ліги Європи УЄФА, що відбудеться 25 серпня на стадіоні «Арена Львів», охорону громадського порядку забезпечуватимуть 862 працівника міліції. Заступник начальника Львівського обласного управління МВС, полковник міліції Сергій Маруняк розповів також: «Ми очікуємо, що матч відвідають більше тисячі австрійських вболівальників, багато фанатів з інших міст України – загалом, більше 33 тисяч осіб. Головне завдання міліціонерів – охорона громадського порядку та безпека громадян».

Міліціонери нестимуть службу у місцях скупчення людей – на вокзалах, у центральній частині міста, та на площі перед стадіоном, а також разом зі стюартами перевірятимуть усіх вболівальників на наявність заборонених предметів при вході на стадіон. Перед матчем у чаші стадіону працюватимуть вибухотехніки, кінологи та інші служби, котрі перевірятимуть трибуни та внутрішні приміщення на наявність небезпечних предметів.

Про це повідомили сьогодні, 25 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів