Головний архітектор Львова розповість про перепони

17:00 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

28 серпня з 11.00 до 13.30 у Львові триватиме «Face-To Face» з начальником управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Юліаном Чаплінським.

Про це повідомили в середу, 21 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «На зустрічі обговорять те, як правильно будувати комунікацію архітекторам та іншим представникам цієї сфери, а також – як розвинути власний бренд через блоги та інші нові інструменти. Захід відбудеться у «Prostir.Pro – Meeting-space» на вулиці Професора Буйка (№2)».

Начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський зазначив: «На мою думку, архітектори повинні спілкуватися не лише між собою, а й із суспільством, якщо вони вважають себе публічними. Про те, як я став публічною особою, які прикрощі та перепони стали на заваді нормальному діалогу, і які були успіхи загалом – я розповім на зустрічі «Face To Face» з колегами-архітекторами. Вона відбудеться в новому просторі, який має стати платформою для спілкування архітекторів та дизайнерів».

«Зокрема, у своєму виступі «Інструменти комунікації архітекторів» головний архітектор Львова розповість про механізм комунікації між архітекторами та іншими представниками цієї сфери і про те, як розвинути власний бренд через блоги та нові інструменти», – поінформували також у міськраді.
Юліан Чаплінський анонсував також: «Поговоримо й про те, чому особистий блог в Instagram, Facebook чи YouTube є потужним професійним інструментом, а також як і для чого варто їх розвивати».

«Відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класі «Особисті блоги в соцмедіа: де, коли, як, навіщо», який проведе маркетолог та автор блогів Святослав Воронюк», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів