Голова Львівської ОДА відреагував на хамство очільника Пустомитівщини

09:45 11 жовтня 2016 р.

Олег Синютка доручив провести перевірку факту недостойної поведінки Володимира Говенка, результати якої і визначать ступінь вини керівника району та його відповідальність.

Голова Пустомитівської райдержадміністрації Володимира Говенка після телефонної розмови з мешканкою погано поклав трубку і «спалився». Про це пишуть у спільноті «Варта1».

Жінка зателефонувала в райдержадміністрацію, щоб поговорити з керівником району й попросити його ввімкнути опалення в дитячому садочку. Під час розмови чиновник поводився ввічливо і привітно, але коли розмова завершилась, він погано поклав трубку і відкрив своє істинне обличчя.

Володимир Говенко вилаявся, думаючи, що жінка його вже не чує: «Дзвонить якась к*рва з садочка й***ного. З*грали вже». 

Про це повідомили в івано-франківському виданні «Версії». Натомість у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації поінформували у вівторок, 11 жовтня, що голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка відреагував на недостойну поведінку очільника Пустомитівської районної державної адміністрації стосовно мешканки району.

Він доручив провести перевірку факту, результати якої і визначать ступінь вини керівника району та його відповідальність. У прес-службі облдержадміністрації також підтвердили: «В Інтернеті у неділю, 9 жовтня, з’явився запис телефонної розмови голови Пустомитівської РДА та мешканки району, яка просила ввімкнути опалення в дитячому садочку одного із населених пунктів. Наприкінці розмови прозвучало недостойне висловлювання щодо мешканки Пустомитівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів