Голова Львівської ОДА пообіцяв домогтися перерахунку пенсій екс-міліціонерів

17:00 20 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Новий очільник поліції Львівщини Валерій Середа також вислухав вимоги колишніх правоохоронців та пообіцяв підтримку зі свого боку.

У Львівській облдержадміністрації повідомили у вівторок, 20 грудня, що сьогодні під стінами зібрались пенсіонери і ветерани МВС з вимогою перерахунку їх пенсійного забезпечення, до яких, відтак, вийшов голова ЛОДА Олег Синютка. Зокрема, він пообіцяв повторно скерувати усі вимоги учасників мітингу до Верховної Ради України та міністерства внутрішніх справ.

Олег Синютка зазначив: «Ми вже звертались із відповідним проханням у профільний парламентський комітет та міністерство. Проте Львівська ОДА сформує повторний лист із детальним описом проблеми, яка вас турбує. І я запевняю – все, з чим ви сьогодні звертаєтесь, буде не лише задокументовано, а й донесено до тих керівників, від яких залежить прийняття рішення і у Верховній Раді, і в уряді».

Про це повідомили сьогодні, 20 грудня, на сайті Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували: «Разом із головою ОДА до людей вийшов і новий очільник поліції Львівщини Валерій Середа, який вислухав вимоги колишніх правоохоронців та пообіцяв підтримку зі свого боку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів