Голова Львівської ОДА доручив вжити радикальних методів боротьби з незаконними забудовами

18:00 17 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 21194imgmigr

24 вересня заплановано провести зустріч Олега Синютки і львів’янами.

«Питання незаконних забудов у Львові обговорили на зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки і керівників – структурних підрозділів облдержадміністрації з колегією Громадської ради. За результатами розгляду цього питання, голова облдержадміністрації доручив директору департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області Роману Желиху вжити радикальних методів боротьби з порушниками, включаючи знесення незаконних забудов, а у випадку затягування розгляду справ про незаконні забудови у судах, звертатися до Вищої ради юстиції» – повідомили сьогодні, 17 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також передали:

«Якщо упродовж жовтня-листопада не знесуть бодай один об’єкт незаконного будівництва, то тоді виникне питання щодо доцільності вашого перебування на посаді керівника», – додав Олег Синютка.

Керівник області також ініціював проведення зустрічі із мешканцями міста щодо питання незаконного будівництва у Львові. До участі у ній також запросять представників прокуратури, судів та Львівської міської ради.

Зустріч заплановано провести у четвер, 24 вересня, о 18:00 в Палаці мистецтв. До речі, за підрахунками активістів у Львові налічується 46 об’єктів незаконного будівництва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів