Голова Львівської облради VІІ скликання звітував про її третій рік роботи

12:15 20 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У вівторок, 20 листопада, під час річного звіту голови Львівської обласної ради VІІ скликання Олександра Ганущина у форматі прес-конференції, зокрема, йшлося про основні напрямки діяльності та про перспективи на 2019 рік

За словами Олександра Ганущина, «у фокусі роботи Львівської обласної ради VІІ скликання в 2018 році є такі напрямки діяльності – розвиток інфраструктури, зміна підходів у призначенні керівників комунальних медичних закладів, новий рівень у конкурсі проектів місцевого розвитку – 2018, створення платформ для обговорення та вирішення проблем регіону, енергозбереження в бюджетній сфері, стратегія у сфері екології, транскордонне та міжнародне співробітництво, активна політика національної пам’яті та допомога ЗСУ, співпраця Львівщини та Луганщини».

Голова Львівської облради зазначив, що «в галузі розвитку інфраструктури, зокрема дорожньому господарстві – запрацював Державний дорожній фонд. Таким чином обласний бюджет отримав 583,2 млн. гривень субвенції для ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Загалом відремонтовано 337 кілометрів доріг на суму 737,3 млн. гривень.

2018 року були також облаштовані 99 спортивних майданчиків у 99 населених пунктах. Зокрема, зі штучним покриттям – 29, з тренажерним обладнанням – 61, заміна штучного покриття – дев’ять.

Про це повідомили у вівторок, 20 листопада, в прес-службі Львівської облради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів