Генштаб підтвердив удар по двох російських нафтобазах

09:45 29 серпня 2024 р.

Фото до новини

Сили оборони уразили російські нафтобази «Атлас» та «Зеніт».

У ніч на 28 серпня Сили оборони завдали удару по нафтобазі «Атлас» в Ростовській області РФ. У результаті ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів об'єкта.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише DailyLviv.com

Завдання виконували підрозділи Сил спеціальних операцій Збройних сил та Головного управління розвідки у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Також воїни завдали ударів по нафтобазі «Зеніт» в Кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ «Запад» у Воронезькій області. Детальна інформація щодо наслідків ураження наразі уточнюється.

«Сили оборони продовжують вживати всіх заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів та припинення Росією збройної агресії проти України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч проти 28 серпня на нафтобазі у Кам'янському районі, що в Ростовській області (рф), спалахнула пожежа після атаки безпілотників.

До слова, у ніч проти 18 серпня дронами було вражено нафтову базу "ФГКУ комбінат "Кавказ" в місті Пролетарську Ростовської області. А палаючу 6 добу нафтобазу в Пролетарську  знову вразив дрон.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів