Нафтобазу на Ростовщині вразили дрони ГУР та ССО

12:16 28 серпня 2024 р.

Фото ілюстритивне

Фото ілюстритивне

У результаті спільної операції ГУР разом з ССО ЗСУ за допомогою ударних БПЛА українського виробництва було уражено нафтобазу ФДКУ «Атлас» управління Федеральної агенції держрезервів в районі н.п. Каменськ-Шахтинський Ростовської області рф.

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на джерело у Головному управлінні розвідки Міноборони, пише DailyLviv.com

За словами джерела, вражений обʼєкт є частиною російського ВПК та бере безпосередню участь у забезпеченні російських окупаційних військ.

За повідомленнями очевидців, на даний час триває пожежа на резервуарах нафтобази.

Детальні результати операції наразі уточнюють.

ФДКУ “Комбінат “Атлас” управління Федерального агентства з державних резервів у Південному федеральному окрузі спеціалізується на постачанні нафтопродуктів для зс рф.

Зокрема, у серпні 2020 року на базі комбінату відбулися спільні навчання міноборони рф та росрезерву в рамках навчань “Кавказ-2020″. У показових навчаннях із відпуску нафтопродуктів для потреб армії відпрацьовували три способи – автомобільний, залізничний і трубопровідний.

Нагадаємо, у ніч проти 28 серпня на нафтобазі у Кам'янському районі, що в Ростовській області (рф), спалахнула пожежа після атаки безпілотників.

До слова, у ніч проти 18 серпня дронами було вражено нафтову базу "ФГКУ комбінат "Кавказ" в місті Пролетарську Ростовської області. А палаючу 6 добу нафтобазу в Пролетарську  знову вразив дрон

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів