Гасили кілька годин: Козицький повідомив подробиці ракетного удару по енергооб'єкту

10:38 15 січня 2023 р.

Фото до новини


Фото: Ілюстративне

Учора ворог знову завдав масованого ракетного удару по Україні. Під удар потрапила і Львівщина. 1 ракету на території нашої області воїнам ПвК «Захід» вдалося збити.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

"Дві – влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.

Була пожежа. О 18:16 вогнеборці погасили її. Жертв чи постраждалих через атаку у нашій області нема. Розділяємо біль Дніпра, де через удар по багатоповерховому будинку кількість загиблих зросла уже до 20. 

Ворог прицільно бив по енергооб’єктах. Він не має успіху на полі бою, тому хоче шантажувати нас темрявою. На жаль, є влучання у 5 областях. У тому числі і в нашій. Енергосистема держави пережила 12 масований ракетний удар. 

Завдяки скоординованій роботі енергетиків, ДСНС та обласних військових адміністрацій керованість і цілісність енергосистеми вдалося зберегти. Проте дефіцит у ній суттєвий. Маємо бути готові до можливого запровадження аварійних вимкнень",- наголосив Козицький.

Нагадаємо, о 16.15 начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький написав: "Ворог влучив по об‘єкту критичної інфраструктури у Львівській області. Можливі перебої у постачанні світла та води. Залишайтесь в укриттях. Загроза триває!"

Укренерго повідомило про складну ситуацію на Львівщині - частково відсутнє електропостачання

Залужний повідомив про масштаб атаки Росії на Україну: скільки ракет збили

Росія обстріляла дві ТЕС, одна з них припинила виробництво електроенергії

У зоні ОК Південь збито 10 російських ракет: скільки в областях

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів