Фронтовики впізнали працівника ТЦК, на якого напали з сокирою. Що про нього розповіли (відео)

20:48 9 березня 2024 р.

Фото до новини

Це — сержант Микола Мусензовий.


Відео про конфлікт на Буковині розмістили у соцмережах, пише DailyLviv.com.

Військові 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону впізнали побратима, на якого напали зі сокирою у Чернівецькій області. 

«Напевно, всі бачили відео, де в Путилі жовта "Нива збиває працівника ТЦК. А потім виходить дебіл з сокирою і нападає на військових. На тому відео — Коля Мусензовий, головний сержант другого взводу, другої роти, 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону.

Нас від початку повномасштабного вторгнення було 140 осіб в роті. Зараз лишилося, можливо, 12. Багато дотепер лікуються. Багато — вже на правді. Дехто перевівся працювати в тилові підрозділи або в ТЦК",- розповідає побратим Музензового.

Читайте також:ТЦК переходять на цілодобовий режим роботи

"Чи варто було людині пройти пекло, втратити здоров'я, лишитися живим, аби  вдома, на західній Україні, якийсь гуцул на нього нападав з сокирою",- риторично запитує військовий і підсумовує: "Надіюсь, що вас не заберуть в армію, вас тупо посадять".

Повідомляють також, що сержант Мусензовий пройшов важкі бої за деокупацію Київщини та стримував ворога на Бахмутському напрямку. Він двічі нагороджений орденом «За мужність». Отримав поранення, відновився, повернувся на фронт і знов отримав поранення.

Після другого важкого поранення Миколу перевели до Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Читайте також: У Львові працівники ТЦК заштовхали в мікроавтобус чоловіка, який обматюкав їх

Працівники Львівського ТЦК ходитимуть з відеокамерами у рейдах з мобілізації

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів