Два брати з сокирами напали на працівників ТЦК на Буковині - на «Ниві» і на коні

17:24 8 березня 2024 р.

Фото до новини

У зловмисника, який на автомобілі "Нива" збив співробітника ТЦК у селі Плоска, а потім розбив вікна їхньої автівки, на фронті зник безвісти син, а батько воює.

Про це кореспондентці molbuk.ua у коментарі розповів голова Селятинської ТГ Валерій Полянчук, пише DailyLviv.com

Подія трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП "Горлеча". 41-річний чоловік їхав в автомобілі "Нива", а на коні був його молодший 28-річний брат, який був в АТО.

"Я вважаю, що ці чоловіки вчинили неправильно. Але ситуація така була. У 41-річного чоловіка, який їхав на "Ниві" син зник безвісти, а батько воює ще з 2014 року. Пішов добровольцем. Також в АТО був його брат. Такі дії чоловіків не підтримую. Але далі ситуацію вивчатиме слідство", - зазначив Полянчук.

Водночас у Чернівецькому обласному ТЦК та СП повідомили, що військові, які перебували на КПП, приїхали з бойових частин.

"Інцидент стався під час того, як військовослужбовці ТЦК та СП проводили перевірку військово-облікових документів. Цим випадком займаються правоохоронні органи. Військові, які здійснювали заходи оповіщення є обмежено придатними до служби і переведені до ТЦК та СП з бойових частин", – зазначили у Чернівецькому обласному ТЦК та СП.

Нагадаємо, двоє жителів Вижницького району приїхали до контрольно-пропускного пункту, спровокували конфлікт, завдали тілесних ушкоджень працівнику територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також пошкодили транспортний засіб.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Хуліганство ч.4 ст. 296 Кримінального Кодексу України. Від трьох до семи років позбавлення волі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів