Французький журналіст розповів про львівських гвардійців (відео)

11:24 27 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Кореспондент «Le Figaro» і «Canal+» зауважив: «Львів – культурна столиця України – знаходиться в 1200 км від Донецька, але думки людей займає всюдисуща війна».

«Французький журналіст розповів про новобранців львівського полку Національної гвардії», – повідомили в прес-службі НГУ, де також поінформували про подробиці:

«Мільйони українців вирубали ополонки у кризі, яка скувала річки та озера, щоб зануритися у крижану воду для очищення тіла і духу. Солдати львівського полку Національної гвардії України також скинули форму на Хрещення», – так починає свою розповідь про гвардійців-новобранців та складну ситуацію на сході України французький репортер Стефан Сіоан.

«Серед цих молодих солдатів Національної гвардії багато тих, хто тільки-но прийняв присягу у грудні минулого року, і найближчим часом може потрапити на Донбас.

Ситуація ж у цьому регіоні залишається напруженою. З 1 січня у боях з проросійськими бойовиками вже вбито десятки українських вояків. І хоча Львів – культурна столиця України – знаходиться в 1200 км від Донецька, але думки людей займає всюдисуща війна», – зазначив корреспондент «Le Figaro» і «Canal+».

Про це повідомили в прес-службі Національної гвардії України. Як інформував «ЩЛ», у Йорданській купелі загартувалися 300 львівських гвардійців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів