Фіскальну службу Львівщини може очолити радник міського голови Кам’янця-Подільського, – ЗМІ

13:58 9 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: klyuch.com.ua

У Львівській області завершилося прийняття документів від кандидатів, які мають бажання очолити Фіскальну службу області.

Радник Сімашкевича може очолити Фіскальну службу Львівщини», – повідомило сьогодні, 9 березня, інтернет-видання «Подільська.info», конкретизуючи при цьому:

«У Львівській області завершилося прийняття документів від кандидатів, які мають бажання очолити Фіскальну службу області. Як повідомляється у прес-службі відомоства, на цю посаду претендує шістнадцять людей.

Серед них і кам’янчанин, радник міського голови Володимир Хмелюк, який мє досвід роботи в органах податкової служби. Про себе кадидат подав таку інформацію:

Хмелюк Володимир Васильович. 1976 року народження. Освіта вища, магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, магістр державного управління, перекладач-референт англійської мови.

У 1997 році закінчив Академію Прикордонних військ України за спеціальністю «Філологія (іноземна)», у 2005 році – Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», у 2011 році – Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління».

У податкових органах працював з серпня 2003 року по січень 2011 року. Має досвід роботи на керівних посадах 5 років. За інформацією, наданою кандидатом, з вересня 2014 року перебуває на посаді радника міського голови міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області».

Як інформував «ЩЛ», на посаду начальника Фіскальної служби Львівщини претендують 16 кандидатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів