На посаду начальника Фіскальної служби Львівщини претендують 16 кандидатів

09:55 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vinnikiplus.in.ua

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, 2 березня завершився прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області.

У прес-службі ЛОДА повідомили сьогодні, 4 березня, «Щоденному Львову»:

«2 березня завершився прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області. 

За інформацією секретаріату Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України з 21 лютого до 2 березня відбувся додатковий прийом документів від кандидатів на згадану посаду. Упродовж цих десяти днів звернулось 7 осіб.

Загалом на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області документи подали 16 кандидатів:

Бербека Володимир Євгенович. 1959 року народження. Освіта вища технічна, магістр державного управління, кандидат економічних наук. У 1982 році закінчив Львівській лісотехнічний інститут, у 1992 році – інститут менеджменту при Львівському державному університеті ім. І. Франка (магістр ділового адміністрування), у 2002 році – Львівській регіональний інститут державного управління Української Академії держаного управління при Президентові України (магістр державного управління), у 2010 році присуджено науковий ступень – кандидат економічних наук (гроші, фінанси і кредит). Має досвід роботи на керівних посадах 21 рік. За інформацією, наданою кандидатом, з 2014 року по теперішній час перебуває на посаді начальника управління природних ресурсів та адміністративно-територіального устрою Львівської обласної ради. 

Білик Володимир Павлович. 1965 року народження. Освіта вища юридична. У 2003 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». Має досвід роботи на керівних посадах 13 років. За інформацією, наданою кандидатом, з 2001 року по теперішній час перебуває на посаді директора приватного підприємства Експертно-юридична фірма «Контакт». 

Бутвинник Олег Ігорович. 1975 року народження. Освіта вища юридична, вища економічна. У 1997 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка за спеціальністю «Фінанси і кредит», у 2008 році – Інститут післядипломної освіти Львівської комерційної академії за спеціальністю «Правознавство». У податкових органах працював з вересня 1992 року по листопад 2004 року та з січня 2007 року по березень 2008 року. Має досвід роботи на керівних посадах 5 років. За інформацією, наданою кандидатом, з серпня 2014 року працює помічником-консультантом народного депутата України. 

Дідик Андрій Миколайович. 1976 року народження. Освіта вища економічна, кандидат економічних наук. У 1998 році закінчив Державний університет «Львівська політехніка», у 1999 році цей же університет за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», у 2009 році  присуджено науковий ступень – кандидат економічних наук. Має досвід роботи на керівних посадах 6 років. З жовтня місяця 2014 року працює на посаді першого заступника начальника Головного управління ДФС у Львівській області, виконує обов’язки начальника ГУ ДФС у Львівській області. 

Дума Віталій Романович. 1970 року народження. Освіта вища юридична, магістр державного управління. У 1995 році закінчив Державний університет «Львівська політехніка» (спеціаліст, інженер будівельник), у 2009 році – Інститут післядипломної освіти Львівської комерційної академії (спеціаліст з правознавства), у 2010 році – (магістр з правознавства), у 2013 році – Львівській регіональний інститут державного управління Української Академії держаного управління при Президентові України (магістр державного управління). Має досвід роботи на керівних посадах 10,5 років. За інформацією, наданою кандидатом, з 2014 року по теперішній час перебуває на посаді начальника управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Управління МВС України в Рівненській області. 

Каспрук Юрій Валерійович. 1980 року народження. Освіта вища юридична, вища економічна, кандидат економічних наук. У 2002 році закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка за спеціальністю «Правознавство», у 2003 році – Львівський державний аграрний університет за спеціальністю «Облік і аудит», у 2012 році присуджено науковий ступень – кандидат економічних наук. В податкових органах працює з грудня 2002 року по теперішній час. Має досвід роботи на керівних посадах 7 років. За інформацією, наданою кандидатом, з березня 2012 року перебуває на посаді заступника начальника управління – начальника відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб Державної податкової інспекції у Франківському районі м. Львова. 

Кашуба Ярослав Миколайович. 1970 року народження. Освіта вища юридична, вища економічна, кандидат економічних наук. У 1997 році закінчив Львівський державний університет імені І.Франка за спеціальністю «Правознавство», у 2002 році - Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальністю «Менеджмент організацій», у 2007 році – Львівський регіональний інститут державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», у 2006 році присуджено науковий ступень – кандидат економічних наук, у 2011 – присвоєно вчене звання доцента кафедри теоретичної та прикладної економіки. Має досвід роботи на керівних посадах 13 років. За інформацією, наданою кандидатом, з червня 2014 року перебуває на посаді начальника Державної фінансової інспекції у Київській області. 

Кіріллов Максим Миколайович. 1983 року народження. Освіта вища (спеціальність – товарознавство та експертиза в митній справі, кваліфікація товарознавець-експерт). У 2005 році закінчив Львівський інститут економіки і туризму. Досвід роботи на керівних посадах відсутній. За інформацією, наданою кандидатом, з 2011 року по січень 2015 року працював диспетчером автомобільного транспорту компанії «Транс-Сервіс-1». 

Комарницькій Богдан Михайлович. 1963 року народження. Освіта вища економічна, кандидат економічних наук. У 1986 році закінчив Львівський ордена Леніна політехнічний інститут ім. Ленінського комсомолу (економіка та організація будівництва, інженер-економіст), у 1994 році – присуджено науковий ступень кандидат економічних наук. Має досвід роботи на керівних посадах 15 років. За інформацією, наданою кандидатом, з 2008 року по теперішній час перебуває на посаді заступника начальника ДПІ у Шевченківському районі м. Львова. 

Коропецький Михайло Мафтейович. 1958 року народження. Освіта вища технічна – радіоінженер. У 1980 році закінчив Львівський ордена Леніна політехнічний інститут ім. Ленінського комсомолу (радіотехніка). Має досвід роботи на керівних посадах 26 років. За інформацією, наданою кандидатом, з лютого 2015 року по теперішній час перебуває на посаді т.в.о. віце-президента Львівської торгово-промислової палати. 

Лемішовський Василь Іванович. 1976 року народження. Освіта вища економічна. У 1998 році закінчив Державний університет «Львівська політехніка» (бакалавр економіки), у 1994 році – (спеціаліст економіки, облік і аудит). Має досвід роботи на керівних посадах 11 років. З 2014 року по теперішній час перебуває на посаді заступника начальника ГУ ДФС у Львівській області. 

Мальський Маркіян Маркіянович. 1984 року народження. Освіта вища юридична, вища економічна, кандидат юридичних наук. У 2006 році закінчив Львівський національний університет за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», у 2007 році той же університет за спеціальністю «Правознавство», у 2007 році – Інститут світової торгівлі (Берн, Швейцарія) за спеціальністю «Міжнародне право та економіка», у 2006 році – Стокгольмський університет (Швеція) за спеціальністю «Міжнародний комерційний арбітраж»; у 2012 році присуджено науковий ступень – кандидат юридичних наук. Має досвід роботи на керівних посадах 9 років. З жовтня 2010 року працює керівником Західноукраїнського відділення Адвокатського об’єднання «Арцінгер». 

Пилипова Інна Євгенівна. 1963 року народження. Освіта вища економічна. У 1986 році закінчила Хабаровський інститут народного господарства за спеціальністю «Економіка і планування». В податкових органах працює з червня 1994 року по теперішній час. Має досвід роботи на керівних посадах 6 років. За інформацією, наданою кандидатом, з січня 2007 року перебуває на посаді головного державного ревізора-інспектора відділу відомчого контролю управління відомчого контролю та внутрішнього аудиту Головного управління Міндоходів у Львівській області. 

Тіщенко Ольга Миколаївна. 1974 року народження. Освіта вища економічна, вища юридична. У 1997 році закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування за спеціальністю «Економіка підприємств», у 2013 році – Київський університет права Національної академії наук України за спеціальністю «Правознавство». У податкових органах працювала з липня 1997 року по травень 2012 року. За інформацією, наданою кандидатом, з липня 2012 року по теперішній час здійснює діяльність як фізична особа-підприємець. 

Фіщук Павло Миколайович. 1979 року народження. Освіта вища економічна. У 2000 році закінчив Державний університет «Львівська політехніка» (бакалавр з міжнародної економіки), у 2001 році – (магістр економіки, міжнародна економіки). Має досвід роботи на керівних посадах 9 років. За інформацією, наданою кандидатом, з 2010 року по теперішній час перебуває на посаді директора ТОВ «Холдингова компанія «УКРБУД», голова Винниківської міської виборчої комісії м. Львова Львівської області. 

Хмелюк Володимир Васильович.  1976 року народження. Освіта вища,  магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, магістр державного управління, перекладач-референт англійської мови. У 1997 році закінчив Академію Прикордонних військ України за спеціальністю «Філологія (іноземна)»,  у 2005 році – Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», у 2011 році – Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». В податкових органах працював з серпня 2003 року по січень 2011 року. Має досвід роботи на керівних посадах 5 років. За інформацією, наданою кандидатом, з вересня 2014 року перебуває на посаді радника міського голови міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів