Фірма братів Дубневичів заблокувала дорогу в Зубрі під Львовом

20:44 19 березня 2021 р.

Фото до новини

У селі Зубра під Львовом на вулиці Хмельницького, 144 фірма Дубневичів заблокувала дорогу загального призначення.

Про це Dailylviv повідомили мешканці села, котрі тепер не можуть користуватися дорогою загального призначення, якою раніше діставалися Сихова у Львові.

Як видно з фото, що його редакції надали зубрівчани, проїжджу частину перегородили залізобетонними блоками, а на них у центрі поставили свій контрольно-перепускний пункт.

Для більшої гарантії непроїзності справа встановили знак "Тупик".

Коли журналістка Dailylviv звернулася за роз'ясненням у Західне міжрегіональне управління Укртрансбезпеки, яке розташоване поруч зі самовільним тупиком, то його в.о.начальника Михайло Харій порадив шукати відповіді у власників АПП "Львівське". За словами в.о. начальника, управління Укртрансбезпеки лише орендує офіс у АПП і не має ніякого стосунку ані до блокування дороги, ані до появи інформаційно вказівного знаку.

Нагадаємо, власниками АПП "Львівське", за даними Youcontrol, є сини братів Дубневичів - Павло і Юрій. Донедавна підприємство належало їхнім батькам. Старший брат Богдан зараз очолює Солонківську ОТГ, а молодший - Ярослав є народним депутатом.

Не виключено, що родина Дубневичів має нові плани освоєння території Зубри, яка увійшла до складу Солонківської ОТГ, і цей КПП може бути їхнім провісником.

У 2014 році за сто метрів від заблокованої дороги і АПП "Львівське" Дубневичі в районі садибної забудови звели багатоповерховий житловий комплекс "Зубра" на 205 квартир. Без відповідного паркінгу, розповідають мешканці Зубри.

Мешканці будинку змушені постійно паркувати свої автомобілі безпосередньо на проїжджій частині дороги, яку й заблокувало АПП "Львівське". З досвіду зубрівчан, у час "пік" треба чекати 10-15 хвилин, щоб проїхати цю закорковану машинами ділянку дороги.

Коли голова ОСББ ЖК "Зубра" зателефонував Богдану Дубневичу з проханням цивілізовано вирішити проблему з паркінгом біля будинку, Дубневич відповів, що він продавав мешканцям квадратні метри, а не місця для паркування автомобілів.

Реакції патрульної поліції Львівської області на ці порушення дорожнього руху у Зубрі поки що немає.

Зауважимо, що управління Укртрансбезпеки займається наданням дозволів у трьох областях - Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській - на нерегулярні перевезення вантажів і пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні.

Голова Солонківської ОТГ Богдан Дубневич замовив у фірми сина послуг на 600 тис грн

Дубневич розпочав ревізію землі у Солонківській ОТГ і назвав тих, хто роздерибанив 60 га

Солонківською ОТГ, куди входить 20 сіл, керуватиме Богдан Дубневич

Суд вирішив повернути Дубневичу арештовану валюту

Тарас Козак, Андрій Кіт, Ярослав Дубневич і ще 76 нардепів не отримають 3,3 млн грн. Список

Дружина нардепа Дубневича подала в суд на поділ майна

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів