Фасад вежі львівської Ратуші відкриють у понеділок

20:27 20 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Ремонтні та реставраційні роботи на ній мали закінчитись ще в жовтні цього року, однак завадили погодні умови й проблеми з фінансуванням.

Повідомляючи про це сьогодні, 20 грудня, прес-служба міської ради нагадує, що вежа львівської Ратуші була закрита на ремонтні та реставраційні роботи зі серпня цього року. Однак наразі готовий тільки фасад вежі, відкриття якого заплановане на понеділок – хоч ремонтні та реставраційні роботи на ній мали закінчитись ще в жовтні цього року.

Проте, як повідомив Олександр Хорощак – керівник підприємства «Центр комплекс», на яке було покладено виконання робіт, «виникли непередбачені труднощі та додаткові незаплановані роботи, пов’язані із укріпленням дзвонів, на виконання яких необхідно більше часу». Він також розповів:

«Заважають завершити ремонт погодні умови. Оглядову площадку також ще не закінчено, проте позолочено стрілки та цифри годинника. Проблеми виникли також з фінансуванням, підприємство ще не отримало жодної оплати за свої роботи – хоч на реставраційно-ремонтні роботи та реконструкцію львівської Ратуші у бюджеті розвитку Львова на 2013 рік було передбачено 1,2 млн. грн».

Як повідомляв «ЩЛ», борг казначейства перед Львовом – 80,5 млн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів