Фармацевти передали війську 100 тисяч таблеток аміксину

16:30 25 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: armyinform.com.ua

Вітчизняні фармацевти передали війську 100 тисяч таблеток аміксину – імуностимулювального противірусного препарату.

Про це повідомили в середу в «АрміяInform» з посиланням на інформацію заступника командувача Медичних сил ЗСУ Андрія Галушки, який запевнив: «Епідеміологічна ситуація в Збройних Силах в умовах профілактичних заходів у державі щодо боротьби з коронавірусною інфекцією станом на 12:00 25 березня контрольована й жодного випадку захворювання на коронавірус «Covid-19» не зафіксовано».

Андрій Галушка також розповів, що на звернення Міноборони до військовослужбовців запасу, волонтерів, небайдужих громадян, які мають відповідний досвід роботи у медичній сфері, долучитися спільно з медиками оборонного відомства до боротьби з коронавірусом, уже відгукнулося близько 50 людей. Крім того, за словами представника Командування Медичних сил ЗСУ, від благодійників отримано також 10 тисяч респіраторів, а одна з вітчизняних фармацевтичних фірм як гуманітарну допомогу передала 100 тисяч таблеток аміксину – імуностимулюючого противірусного препарату.

Ці ліки доправлять у медичну службу ООС. 24 березня на передову було відправлено 70 комплектів багаторазових захисних комбінезонів, дві тисячі рукавиць і спеціальних окулярів.

Як інформував «Щоденний Львів», за даними ЦГЗ, станом на 10:00 двадцять п’ятого березня в Україні зафіксували 113 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів