Електропостачання відновлено на Львівщині повністю, – ЛОДА

18:20 21 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: xemttc.at.ua

У ніч з 19 на 20 вересня та упродовж дня 20 вересня на території 14 районів області внаслідок проходження атмосферного фронту зі сильним дощем, грозами та поривами вітру було знеструмлено 26 повітряних ліній електропередач.

«Станом на 16 годин 20 хвилин 21 вересня електропостачання всіх населених пунктів Львівської області, які постраждали внаслідок негоди відновлено у повному обсязі», - запевнили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли:

«Упродовж 21 вересня проводилися роботи з ліквідації пошкоджень в електромережах області, що виникли внаслідок несприятливих погодних умов 19-20 вересня. Над відновленням електропостачання працювали аварійно-відновлювальні бригади ПАТ «Львівобленерго» у складі 92 працівників, було залучено 23 одиниці техніки.

Нагадаємо, що в ніч з 19 на 20 вересня та упродовж дня 20 вересня на території 14 районів області внаслідок проходження атмосферного фронту зі сильним дощем, грозами та поривами вітру було знеструмлено 26 повітряних ліній електропередач 6-10 КВ, без електропостачання залишилися 92 населених пункти області, з них 59 повністю та 33 частково. Найбільше постраждали Мостиський, Турківський, Старосамбірський та Яворівський райони».

Це повідомлення передали сьогодні, 21 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів