Дирекція Львівського театру опери і балету просить мобілізовувати її акторів не одночасно

19:44 19 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Повістки для мобілізації до лав Збройних Сил України надійшли одразу 21-му працівнику Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Дирекція Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької повідомила сьогодні, 19 травня, що одночасність приходу її працівникам 21 повістки з військкомату викликала у неї певну стурбованість, оскільки серед тих, хто їх отримали, – дві третини творчих працівників, замінити яких в оперних і балетних виставах відразу нема можливості. Однак при цьому вона запевнила: 

«Звичайно, театр дотримується Конституції України і Закону «Про мобілізацію», розуміючи, що в цей складний час кожний свідомий громадянин повинен бути готовий захищати кордони Українию Сподіваємося, що  більшість призовників не стане осторонь захисту інтересів рідної країни».

Але водночас театр клопотатиме про демобілізацію в лави Української Армії працівників театру почергово.Дирекція Львівської Національної Опери також звертає на те, що сторінка «Lviv National Opera» в інтернет-мережі «Facebook»створена з приватної ініціативи артистів та не зареєстрована як офіційна сторінка театру.

Про це повідомляється на офіційному сайті Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької 

Як повідомляв «ЩЛ», у військкоматі запевнили, що надіслали повістки артистам Львівської опери для уточнення даних.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів