У військкоматі запевнили, що надіслали повістки артистам Львівської опери для уточнення даних (відео)

20:44 17 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Прес-секретар обласного військкомату Роман Поронюк повідомив у неділю: «Співробітники Львівського оперного театру отримали повістки для уточнення даних, частина з них може отримати відстрочку».

Прес-секретар Львівського обласного військового комісаріату Роман Поронюк повідомив сьогодні, 17 травня, в ефірі телевізійного каналу «112 Україна»:

«Співробітники Львівського оперного театру отримали повістки для уточнення даних, частина з них може отримати відстрочку. Згідно із законодавством військкомати проводять оповіщення на підприємствах для уточнення облікових даних. Військовозобов'язані повинні вчасно з'являтися у військкомати і уточнювати свої персональні дані. Вони з'являться, частина з них буде непридатна за станом здоров'я, може, половина відсіється. У частини буде троє і більше неповнолітніх дітей, частина є опікунами, і це також є підставою для відтермінування. Може вийти зовсім інша цифра».

Про це інформують сьогодні, 17 травня, на телеканалі «112 Україна». Як повідомляв «ЩЛ», військкомат надіслав близько 35 повісток колективу Львівського театру опери та балету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів