Двох людей на Львівщині покусали змії

11:15 9 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Через укуси змій двоє людей на Львівщині потрапило до лікарні.

8 жовтня о 20:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр м. Львова поступив 17-річний хлопець, житель смт. Немирів Яворівського району, з діагнозом – укус змії четвертого пальця правої верхньої кінцівки. Стан потерпілого – легкої важкості.

Цього ж дня о 20:15 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в Радехівську центральну районну лікарню госпіталізований 64-річний чоловік, 1958 року народження, житель с. Полонична Червоноградського району, з діагнозом – укус змії у третій палець правої руки. Стан потерпілого – середньої важкості. 

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними, вирушаючи у ліс чи на природу. 

"Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. 

У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. 

Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс.  Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить",- йдеться  в настанові.

окусаних зміями людей на Львівщині шпиталізували

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів