На Львівщині внаслідок зіткнення з електровозом загинули двоє пасажирів легковика (оновлено)

12:02 9 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба управління МВС на Львівській залізниці

8 липня о 21:10 на перегоні Любенці-Конюхів у селі Гірне Стрийського району водій легкового автомобіля «Таврія-Славута» – житель Жовкви 1968 року народження – зіткнувся з електровозом на обладнаному звуковою та світловою сигналізацією переїзді.

Унаслідок ДТП два пасажира автомобіля – львів’янин 1976 року народження й житель міста Ходорів Жидачівського району 1987 року народження – загинули на місці події. Водія автомобіля госпіталізовано до травматологічного відділення Стрийської центральної районної лікарні. Його стан на ранок  9 липня – середньої важкості. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 9 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДАІ розповіли в четвер:

«У Стрийському районі внаслідок ДТП загинули двоє пасажирів легковика. Трагічна подія відбулась учора, 8 липня, близько 21.10 години у селі Гірне. 

 За попередньою інформацією, водій автомобіля «ЗАЗ», 47-річний мешканець Жовкви, виїхав на залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора та вчинив зіткнення із локомотивом. Як наслідок, загинули двоє пасажирів легковика – 38-річний львів’янин та 28-літній мешканець Жидачівського району.

 Водій цього авто отримав поранення. Чоловіка доправили до Стрийської районної лікарні. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, тупу травму живота, забій грудної клітки та гематому потилиці. 

Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Триває розслідування».

Натомість у прес-службі управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 9 липня:

«На Львівщині на залізничному перегоні «Конюхів-Любинці» регульованого переїзду електровозом під керуванням машиніста здійснено наїзд на автомобіль марки «Таврія Славута», який раптово виїхав на залізничний переїзд, внаслідок чого смертельно травмовано двох осіб. Виїздом СОГ на місце події встановлено, що автомобіль марки «Таврія Славута» під керуванням 47-річного мешканця Львівської області раптово виїхав на залізничну колію і зіткнувся з другою колісною парою локомотива.

У результаті зіткнення на місці пригоди загинули мешканець міста Жидачів та 38-річний львів’янин. Трупи зазначених громадян направлено в морг Стрийської ЦМЛ.

Водія автомобіля госпіталізовано в реанімаційне відділення Стрийської ЦРЛ. Інші обставини події з’ясовуються». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів