Дві вантажівки - чоло в чоло: водій - у лікарні

11:07 10 серпня 2022 р.

Фото до новини

У Яворівському районі рятувальники ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, де травмованого водія вантажівки.

Про це інформує ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com.

9 серпня о 14:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Крукеничі Яворівського району відбулось зіткнення вантажного автомобіля «Volvo 460» та вантажного автомобіля «MAN».

До місця події було направлено рятувальників 26-ої державної пожежно-рятувальної частини  м. Мостиська, а також рятувальників 12-ої  державної пожежно-рятувальної частини  м. Самбір.

Пожежно-рятувальними  відділеннями за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи з деблокування потерпілого з автомобіля «MAN», а також  надзвичайники відключили акумуляторну батарею в автотранспорті.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, травмовано водія автомобіля «MAN», 1973 року народження, якого із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в Самбірську центральну районну лікарню. 

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Водія на Львівщині затиснуло кабіною під час ремонту вантажівки

Один пасажир загинув, інший - в лікарні: на Самбірщині зіткнулися дві вантажівки

Уночі на трасі під Львовом загорівся великовантажний автомобіль

В автотрощі біля Зубри постраждали жителі чотирьох обастей

На одній з головних магістралей Львова автомобіль збив пішохода

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів