Дві ракети було збито над Чорним морем: на підльоті до Миколаївщини

16:04 5 червня 2022 р.

Фото до новини

У Чорному морі корабельне угруповання російського агресора продовжує загрожувати ракетними ударами з чотирьох надводних кораблів і одного підводного човна.

Про ситуацію за минулу добу повідомило Оперативне командування "Південь", пише  Dailylviv.com.

Миколаїв упродовж було обстріляно тричі: з РСЗВ «Ураган», артилерією 152-го калібру і 203-го.

Внаслідок обстрілів загинуло троє і ще кілька цивільних осіб дістали важких поранень. 

Пошкоджено багатоквартирні будинки і приватні автомобілі в житловому районі. Від влучання на територію приватного підприємства сталася масштабна пожежа – вщент вигоріло велике складське приміщення із залишками шроту.

Під час нічної атаки з моря ракетами по півдню України дві ракети збито силами наших підрозділів над морем, на підльоті до Миколаївщини.

На світанку Миколаївську область знов піддано масованому ракетному удару з застосуванням авіації. 

2 ракети збито протиповітряною обороною. З напрямку Чорного моря і з території росії крилатими ракетами повітряного базування атаковано чорноморське узбережжя Миколаївщини, порти і зерносховища. 

Такі зухвалі дії знов оголюють справжні наміри країни-терористки – псевдоопікування гуманітарними коридорами та розблокуванням портів – це лише привід отримати доступ до морської інфраструктури України.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 130 вогневих завдань. Авіація двічі завдала ударів по опорному пункту і скупченню ворога. Підтверджені втрати супротивника складають 87 рашистів і близько 40 одиниць ворожої техніки, серед яких 4 танки, 4 гаубиці «Мста-Б» і 7 трохи меншого калібру, 2 реактивні системи залпового вогню «Ураган» і «Град», 9 одиниць броньованої і 9 – автомобільної техніки, при чому дві - завантажені боєкомплектом. Додатково знищено ще два ворожих польові склади боєприпасів.

У Чорному морі корабельне угруповання противника продовжує загрожувати ракетними ударами з чотирьох надводних кораблів і одного підводного човна.

Козицький повідомив, звідки було дві загрози ракетних ударів

Агресор завдає ракетних і авіаударів по об’єктах військової і цивільної інфраструктури

У суботу ППО збила 9 повітряних цілей російських окупантів: 4 крилаті ракети

Вибухи у Києві: у Дарницькому і Дніпровському районах

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів