Дві пасажирки травмовані у неділю через ранкову і вечірню помилки мотоциклістів

10:33 12 липня 2021 р.

Фото до новини

На автодорогах Львова та області від 1 до 31 липня проводиться операція «Двоколісний транспорт», під час якої поліціянти проводять з водіями профілактичну роботу.

 Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv. Але не всі мотоциклісти дотримують Правил дорожнього руху. Дві ДТП з їхньої провини сталися у неділю на Львівщині.

О 10.10 на автодорозі Сколе-Славське 30-річний львів’янин не впорався з керуванням мотоциклом «Хонда» та скоїв зіткнення з бетонною конструкцією залізничного переїзду. Внаслідок події мотоцикліста та його 20-річну пасажирку було доставлено у лікарню.

Близько 23.00 на автодорозі між селами Липники і Старе Село 19-річний львів’янин не впорався з керуванням мотоциклом «Форте», виїхав за межі проїзної частини та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП мотоцикліст та його на рік молодша пасажирка отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і проводять досудові розслідування.

Біля Львова і під Миколаєвом - дві нетверезі ДТП

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів