Біля Львова і під Миколаєвом - дві нетверезі ДТП

14:58 11 липня 2021 р.

Фото до новини

На дорогах міжнародного значення за кілька годин сталися дві нетверезі ДТП.

Про це інформує парульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.

Учора ввечері на автодорозі М-10 Львів — Краковець, неподалік Львова, сталося зіткнення між автомобілями Chery Arrizo, ВАЗ 21102 та Volkswagen Golf.

29-річний водій першої автівки виїхав на зустрічну смугу, не врахував дорожню обстановку і не дотримавшись безпечного інтервалу здійснив зіткнення з двома іншими транспортними засобами.

У винуватця патрульні виявили ознаки алкосп'яніння і перевірка на приладі Drager підтвердила це. Результат — 2,06 проміле.

На мешканця Яворівського району склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Також, на нього винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

За кілька годин трапилася ДТП на 584 кілометрі автодороги М-06 неподалік міста Миколаїв. 33-річний керманич автомобіля Volkswagen Polo не впорався з керуванням і в'їхав в автомобіль Ford Transit.

У винуватця виявили ознаки алкосп'яніння, однак від перевірки він відмовився. На нього склали такі ж протоколи як і на попередника.

Загалом, за пів року на території Львівської області зареєстрували 172 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані, з яких, 27 ДТП з постраждалими в яких травмувалась 41 особа та 5 людей загинуло.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів