ДТП у Стрийському районі: загинуло троє людей, рух ускладнений (оновлено, відео)

21:14 10 травня 2023 р.

Фото до новини

За попередньою інформацією, зіткнулися фура та легковик.

Сьогодні ввечері, 10 травня, близько 20 години, трапилася смертельна ДТП у с. Надітичі, Стрийського району Львівської області.

Про це повідомляє «Варта-1», пише Dailylviv.com.

За попередньою інформацією, зіткнулися фура та легковик. Внаслідок автопригоди загинуло троє осіб, а саме - двоє жінок та дитина.

На фото видно, що автівки зазнали сильних пошкоджень - потрощені частини транспортних засобів розлетілися на кілька метрів по проїжджій частині. Легковик відкинуло на узбіччя.

Як повідомляє патрульна поліція Львівської області, на автодорозі Київ - Чоп, 588 км, між населеними пунктами Надітичі та Розвадів, сталася ДТП із загиблими.

Рух в обидва напрямки ускладнений. Патрульні організовують реверсний рух.

Орієнтовно дві години рух цією ділянкою буде повністю закритий. Транспортні засоби скеровують в об'їзд через місто Жидачів.

Як уточнили 11 травня в поліції Львівщини, водійка автомобіля «Volkswagen Touran», 42-річна мешканка Стрийського району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де здійснила зіткнення з вантажівкою «Renault» під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком орієнтовно чотири і чотирнадцяти років померли на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки і були доставлені до медичних закладів.

Смертельна ранкова ДТП на автодорозі Київ-Чоп

Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп, ще двоє людей - в лікарні

Смертельна ДТП на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород: водій утік з місця аварії

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів