Другий випадок корупції. Перевірять усіх працівників міського управління охорони історичного середовища Львова

18:35 20 березня 2024 р.

Фото до новини

Також йдеться про співбесіди з кожним із працівників управління охорони історичного середовища, до яких долучатимуть фахівців сектору доброчесності.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Управління персоналом Львівської міської ради разом з сектором доброчесності розпочинають кадровий аудит управління охорони історичного середовища. Таке рішення міський голова Львова озвучив сьогодні під час апаратної наради.

«Всі мають пройти перевірку на придатність до роботи в органах місцевого самоврядування. Якщо люди не відповідають займаним посадам, то їх слід замінити. Бо речі, що відбулися напередодні, – це ганьба для команди міської ради», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як пояснила керівниця управління персоналом Лілія Савич, працівники її підрозділу проведуть перевірку кадрових процесів. Також йдеться про співбесіди з кожним із працівників управління охорони історичного середовища, до яких долучатимуть фахівців сектору доброчесності.

«Зважаючи на ситуацію, що вже є другий підтверджений відповідними органами випадок корупції, ми змушені провести перевірку рівня компетенцій усіх працівників та працівниць управління охорони історичного середовища. Залежно від результатів, які ми отримаємо, будемо застосовувати відповідні санкції”, - пояснила Лілія Савич.

Водночас вона зауважила, що та частина команди управління охорони історичного середовища, яка є професійна і яка не може бути звинувачена в неетичних діях, продовжуватиме виконувати свої посадові обов’язки.

Нагадаємо, що в вівторок у Львові правоохоронні органи затримали працівника міського управління охорони історичного середовища за підозрою в отриманні неправомірної вигоди

Додамо, торік, у серпні, правоохоронці затримали т.в.о. керівника управління охорони історичного середовища.Чоловікові інкримінували вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України), а його спільниці — пособництво у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України). 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів