До Львівського обласного управління МВС завітали представники місії ОБСЄ

16:14 24 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Громадський спокій на місцевих виборах у нашій області охоронятимуть понад 3500 співробітників міліції.

Сьогодні, 24 вересня, відбулася зустріч керівництва Львівського обласного управління МВС з представниками місії ОБСЄ, які здійснюватимуть моніторинг дотримання чинного законодавства під час передвиборчої кампанії та в ході волевиявлення громадян на місцевих виборах. Як зазначив очільник обласного управління міліції, полковник міліції ДмитроЗагарія, правоохоронці Львівщини ретельно готуються до цієї події, тож громадський спокій буде забезпечений належним чином», – повідомили сьогодні, 24 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС, де також розповіли:

«Для цього в області планується задіяти понад 3500 співробітників міліції. Разом із ними працюватиме патрульна поліція, яка дбатиме про безпеку дорожнього руху та порядок на вулицях  Львова.

До охорони громадського порядку також будуть залучені Національна гвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій, курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ, представники інших силових структур, активісти громадських організацій. Вже зараз проводяться навчання з особовим складом міліції Львівщини, відпрацьовуються дії правоохоронців у найрізноманітніших ситуаціях, виникнення яких можливе під час виборів.

Також ведеться профілактика, спрямована на упередження порушень чинного законодавства. За словами заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області – начальника міліції громадської безпеки, полковника міліції Сергія Маруняка, правоохоронці області мають великий досвід роботи під час виборів, який неодмінно буде використаний.

У ході минулих кампаній найчастіше стикалися з випадками порушення правил агітації та підкупу виборців. Дошкуляли й повідомлення про «мінування» виборчих дільниць. Тому сьогодні робиться усе можливе, аби максимально зменшити кількість таких порушень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів