До бюджету Львова надійшли торік 4,135 млн. гривень від плати за паркування

12:30 16 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У міськраді запевнили у вівторок: «Для потреб осіб з обмеженими фізичними можливостями на майданчиках для паркування відведено близько 300 парко-місць».

«Упродовж 2015 року від плати за паркування транспортних засобів до міського бюджету надійшли 4,135 млн. гривень, що становить 100,85% відповідно до плану. Про це інформує департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР», – повідомили сьогодні, 16 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Упродовж 2015 року до збору коштів за паркування автотранспорту на території Львова було залучено 76 операторів паркування для обслуговування 99 паркувальних майданчиків на загальну кількість 2720 парко-місць. Для потреб осіб з обмеженими фізичними можливостями на майданчиках для паркування відведено близько 300 парко-місць.

Через щорічне зростання ставок збору за місця паркування транспортних засобів з ініціативи операторів паркування було розірвано сім договорів на загальну кількість 182 парко-місця та розірвано за невиконання умов договору два договори на загальну кількість 45 парко-місць, що призвело до зменшення надходжень до міського бюджету. Нагадаємо, тариф на послуги з паркування транспортних засобів становить 4 грн./год. в I-й паркувальній зоні та 2 грн./год. – в II-й зоні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів