Завтра до кінця дня тепло обіцяно 99% будинкам Львова

16:35 2 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Питання боргів зараз не обговорюється.

Прес-служба ЛМР поширила пояснення міського голови Львова Андрія Садового з приводу початку чергового опалювального сезону:

«Чинне законодавство України чітко регламентує – можна починати опалювальний сезон виключно в тій ситуації, якщо середня добова температура є нижчою 8°С протягом трьох днів. Ці показники були чітко виконані.

Має бути не лише бажання наших комунальних підприємств, має бути і бажання газовиків. Усе збіглось, держава зрозуміла важливість ситуації, дали команду і ми нормально розблокували усі котельні і опалення пішло.

Починаючи з 1 жовтня до кінця третього дня опалення має бути у 99% усіх будинків, за виключенням тих, де є проблемна ситуація. Питання боргів ми зараз не обговорюємо. Бо коли холодно, люди мають отримувати тепло. Є проблема не фаховості працівників БУ, які гроші збриють з людей, але ці кошти на експлуатацію будинків не використовують. Ми пропонуємо державі, Міністерству оборони нашу допомогу і сприяння».

Як повідомляв «Щоденний Львів», станом сьогодні на ранок, 2 жовтня, теплопостачання відновлено до 1046-х споживачів категорії населення, а також до 54-х дитячих установ (90%), 72-х шкіл (94%), інших закладів освіти – 18 (64%), 44-х закладів охорони здоров’я (88%).

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів