Для оновлення центральної частини Львова потрібні столяри-реставратори

19:20 4 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: urban-project.lviv.ua

Прес-служба міської ради закликає їх у п’ятницю зголошуватися за телефоном 275-13-08.

За її інформацією, проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» шукає столярів-реставраторів. Відтак прес-служба ЛМР нагадує, що, починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» в тісній співпраці з Львівською міською радою втілює Програму реставрації історичних вікон та вхідних дверей в старій частині міста Львова.

Зацікавлені та ініціативні мешканці квартир сплачують лише 30% коштів реставрації, решту 70% оплачує німецький проект «GIZ». Програма супроводжується фаховими семінарами для львівських фірм-виконавців, а також надаються консультації в процесі виконання реставраційних робіт.

У такий спосіб було фахово відреставровано близько 200 об’єктів на загальну суму понад 2.500.000 гривень. в управлінні охорони історичного середовища Львівської міської ради зазначили також: «Оскільки програма користується великою популярністю серед мешканців, ми терміново шукаємо для подальшої співпраці столярні фірми з досвідом роботи у сфері реставрації, а також тих, хто зацікавлений в здобутті відповідної кваліфікації і таким чином відкрити для себе довгострокову можливість заробітку».

Відтак усім зацікавлених закликають звертатися за телефоном 275-13-08.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів