Дія не працюватиме у ніч з суботи на неділю (відео)

10:52 6 листопада 2021 р.

Фото до новини

Команда підтримки Дії працюватиме в аеропортах у всій країні всю ніч, щоб допомогти кожному отримати COVID-сертифікат та успішно полетіти з країни.

Дія переїжджає в новий датацентр та збільшує потужності, щоб впевнено справлятися з навантаженням та надавати якісний сервіс десяткам мільйонів українців у будь-який час. Переїзд триватиме ніч (з суботи на неділю 7 листопада, з 00:00 до 07:00). Про це повідомило Міністерство цифрової трансформації, пише Dailylviv.com.

У цей період замовлення послуг та документів буде недоступне. Тому згенеруйте необхідні документи – зокрема, COVID-сертифікат – завчасно. Як згенерувати документ у застосунку та на порталі – дивіться відео Сертифікат у застосунку буде доступний постійно, а сертифікат, згенерований на порталі, можна завантажити в телефон, додати у застосунок YourWallet або роздрукувати.

Якщо отримали COVID-сертифікат у застосунку завчасно, він залишиться та працюватиме, але ви не зможете його замовити знову в цей проміжок часу. Команда підтримки Дії працюватиме в аеропортах у всій країні всю ніч, щоб допомогти кожному отримати COVID-сертифікат та успішно полетіти з країни.

В які країни Європи і з якими документами про ковід впускають громадян України. Перелік

В Україні видають міжнародні свідоцтва про вакцинацію: як отримати і де

Три кроки для отримання міжнародного COVID-сертифікату

COVID-сертифікат та міжнародне свідоцтво про вакцинацію: в чому різниця

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів