Дільничний інспектор Надія Андрухів повернеться після лікування до Львова наступного тижня

18:22 12 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Дівчина перебувала на лікуванні у найкращих клініках Ізраїлю.

«Наступного тижня капітан української міліції Надія Андрухів, яка була важко поранена під час вибуху біля дільничного пункту міліції 14 липня у Львові, повертається в Україну. Дівчина перебувала на лікуванні у найкращих клініках Ізраїлю. Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка», – передали сьогодні, 12 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, дк також нагадали:

«19 липня, з ініціативи Президента України Петра Порошенка, постраждалу доставили на лікування до ізраїльської державної клініки «Рамбам», де вона перебувала у реанімації. Стан молодої дівчини був дуже складний і для збереження життя українським лікарям довелось видалити частину кишківника, селезінку, а також ампутувати їй ногу. 

Згодом капітана міліції перевели до клініки «Еліша» для подальшого лікування. Увесь цей час разом із мамою Надія перебувала в місті Хайфа. Комфортні умови проживання та догляду в Ізраїлі забезпечив медичний центр «Хорев».

Опісля Надія Андрухів успішно витримала операцію на суглобі ноги у медичному центрі «Іхілов» в Тель-Авіві. На даний момент українці нічого не загрожує, вона перебуває під доглядом спеціалістів. Також для Надії виготовили протез, завдяки якому вона самостійно пересувається.

Зазначимо, що загальна вартість лікування у медичних закладах Ізраїлю складає понад 100 тисяч доларів. Усі фінансові питання вдалось вирішити завдяки особистому сприянню Глави української держави та підтримки Уряду Ізраїлю.

Зокрема, транспортування потерпілої до Ізраїлю, а також вартість лікування в одній із клінік, перебування в Ізраїлі Надії та її матері оплатив Благодійний фонд Петра Порошенка. Водночас, ізраїльська сторона, за домовленістю між Президентом України та Прем’єр-міністром Ізраїлю, взяла на себе витрати із лікування дівчини у державних медичних центрах «Рамбам» та «Іхілов».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів