Десяти областям дозволять не лише торгівлю садивним матеріалом, - Уряд

11:41 7 квітня 2021 р.

Фото до новини

Кабінет міністрів планує дозволити у на території регіонів, на яких установлений "червоний" рівень епідемічної небезпеки, торгівлю садивним матеріалом і надання послуг з прання та хімічного чищення текстильних і хутряних виробів.

Відповідний проект документу міститься у порядку денному до засідання уряду 7 квітня. Зміни будуть внесені до постанови Кабінету міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236. Проект розроблений "відповідно до численних звернень бізнес-асоціацій та листа Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України".

Про це повідомляє Урядовий портал, пише Dailylviv

Станом на 7 квітня у "червоній" зоні перебуває 11 регонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області.

У "червоній" зоні забороняється робота ТРЦ, кафе, ресторанів, а також масові заходи. Також там обмежується відвідування навчальних закладів. Крім того, місцева влада може самостійно обмежувати роботу транспорту.

Водночас з "червоної" зони карантину найближчим часом можуть вийти західні області України, які першими зіткнулися з третьою хвилею коронавірусу.

Читайте РБК-Україна в Google News

Новини України Економіка Кабінет Міністрів України Карантин Коронавірус

NEWS

Коли в Україну прийде потепління: синоптик назвала дату

Коли в Україну прийде потепління: синоптик назвала дату

DAILY

Загострення на Донбасі: чи піде Росія в масштабний наступ на Україну

Мілан Лєліч

політичний оглядач РБК-Україна

Загострення на Донбасі: чи піде Росія в масштабний наступ на 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів