Депутати міськради затвердили зміни до бюджету Львова

15:20 13 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На засіданні сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про внесення змін до міського бюджету Львова на 2020 рік».

Про це повідомили в четвер, 13 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що за відповідну ухвалу проголосував 51 депутат. Як відзначила Лілія Римар, заступниця директора департаменту фінансової політики, запропоновані зміни погоджені на засіданні комісії фінансів і планування бюджету.

Зокрема, за пропозицією управління транспорту буде збільшено за рахунок вільного залишку коштів загального фонду видатки на компенсаційні виплати на пільговий проїзд окремим категоріям громадян автомобільним транспортом на суму п’ять мільйонів гривень, а електротранспортом –  на мільйонів гривень.

Міський голова Андрій Садовий зазначив: «По чотири мільйони гривень ми також зараз даємо на кожен район, і ми це будемо робити системно протягом року. Цього року районні адміністрації будуть мати більше коштів, ніж у 2019 році. Зараз цю суму ми планомірно розділили, потім додамо. Прошу підтримати цю ухвалу, бо вона важлива для громади».

Як інформував «ЩЛ», у залі засідань Шевченківської районної адміністрації на вулиці Липинського – пленарне засідання сесії Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів