Депутати Львівської обласної ради вирішили передати гелікоптер для транспортування поранених бійців

12:30 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облради, її депутати вирішили передати Дніпропетровщині гвинтокрил КА-226, який буде використовуватись для потреб АТО.

У прес-службі обласної ради повідомили сьогодні, 18 березня, «Щоденному Львову»:

«Депутати Львівської обласної ради вирішили передати Дніпропетровщині гвинтокрил КА-226, який буде використовуватись для потреб АТО. Таке рішення депутати ухвалили на засіданні сесії Львівської обласної ради, яке відбулось 17 березня.

Зокрема, депутати вирішили безоплатно передати у спільну власність територіальних громад Дніпропетровської області гвинтокрил КА-226 у комплекті з експлуатаційно-технічним майном, загальною вартістю 35,9 млн грн. Львівська облрада ухвалила таке рішення у відповідь на звернення голови Дніпропетровської ОДА стосовно передачі гвинтокрила для подальшого його використання у потребах АТО, зокрема, для транспортування поранених військових до медичних закладів.

Гвинтокрил КА-226, кілька років тому був конфіскований на митниці, а згодом переданий на баланс департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації для потреб медицини катастроф. Однак вертоліт не експлуатували, оскільки на його збірку та сертифікацію потрібні значні кошти. Відтак гвинтокрил перебував на зберіганні на території Львівського авіаремонтного заводу.

Рішення про передачу гвинтокрила набуває чинності після відповідного рішення Дніпропетровської обласної ради. Забезпечити передачу депутати доручили Управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів