Депутати Львівської міськради дозволили будувати конференц-центр

17:10 26 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: sq.com.ua

У четвер, 26 жовтня, на сесії Львівської міськради прийняли з правками ухвалу «Про затвердження ЛКП «Львівське конференц-бюро» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вулиці Стрийській – кільцевій дорозі (А)».

Про це повідомили сьогодні, 26 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Йдеться про земельну ділянку площею 3,4342 га на вулиці Стрийській – кільцевій дорозі (А) для будівництва багатофункціонального комплексу (конференц-центру та виставкового залу)».

Керівник управління земельних ресурсів ЛМР Ельвіра Колос розповіла: «Прийняття цієї ухвали надасть можливість для будівництва та функціонування конгрес-холу. конференц-центру та виставкового залу».

Про це повідомили сьогодні, 26 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: Нещодавно Львів відвідував експерт в галузі ділового туризму, консультант компанії «Gaining Edge» з питань конгрес-центрів Мілош Міловановіч. Під час зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим він зазначив, що будівництво конгрес-центру змінить місто та економіку міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів