Депутат-підривник пропонував купити квадрокоптер для ЗСУ замість премій керівництву (відео)

10:46 18 грудня 2023 р.

Фото до новини

На відео військовий та депутат Батрин сперечаються з іншими учасниками засідання та виступають проти премій голові сільради, а на зекономлені гроші пропонують купити квадрокоптер хлопцям на передову.


Про це повідомляє  DailyLviv.com  з посиланням на відео, яке сьогодні поширили у соціальних мережах.

Відео було знято незадовго, як депутат підірвав гранати. Чоловік у військовій формі, що стоїть поряд з майбутнім підривником Сергієм Батриним, говорить про те, що після повернення мешканців села з війни місцеву владу чекатимуть проблеми.

«Нічого не змінюється на другому році війни. Ви дивіться, бо прийде понад 120 людей військових з фронту — я не заздрю ​​ні дільничному, ні комусь із вас», — заявив військовий.

Читайте також: На Закарпатті поранений депутат-підривник опритомнів

Потім у дискусію вступив депутат Батрин, який згодом кинув гранати: «Навіщо ви хвилину стоїте і гімн слухаєте? Навіщо ця хвилина пам'яті? Чому ви ці речі робите?» Організатор засідання відповів обом, що сільрада «робить справу».

На що чоловік у військовій формі відповів: «Маски-шоу ви робите». Також він представився «білорусом, який захищає вашу Україну».

Нагадаємо,  депутату Сергію Батрину запобіжний захід обрав Ужгородський міськрайонний суд за відеоконференційним зв'язком суд-палата лікарні.

Читайте також: Підрив гранат у сільраді на Закарпатті СБУ кваліфікувала як теракт

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів