Депутат Олександр Дубінський потрапив у ДТП біля Стрия

12:22 1 березня 2021 р.

Фото до новини

У понеділок, 1 березня, о 6.20, народний депутат Олександр Дубінський потрапив у ДТП біля Стрия на Львівщині.

У Стрийському районному відділі поліції Zaxid.net підтвердили інформацію про цю ДТП, пише Dailylviv.

За інформацією поліції, ДТП трапилась близько 6:20 біля Стрия. Автомобіль Toyota Land Cruiser, яким керував Олександр Дубінський, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Jeep Compas. Водій та пасажир цього автомобіля отримали травми, сам Дубінський у ДТП не постраждав.

Факт ДТП в коментарі кореспонденту Укрінформу підтвердила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

«1 березня о 6:20 на автодорозі поблизу міста Стрий Стрийського району Львівської області сталася ДТП за участі двох авто Toyota та Jeep. Зіткнення зареєстроване, наразі встановлюється питання правової кваліфікації. За попередньою інформацією, потерпілих немає, але чекаємо від медиків офіційного підтвердження», - повідомила Добровольська.

Довідка

Олександр Анатолійович Дубінський (нар. 18 квітня 1981, Київ) — український журналіст, політик, блогер, колишній ведучий програми «Гроші» на каналі 1+1, нардеп IX скликання («Слуга народу» до 1.02.2021). Його виключили з фракції партії після того, як міністерство фінансів США оголосило про впровадження санкцій проти Дубінського.

Заступник голови комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики. Багатьма політичними оглядачами вважається представником групи впливу українського олігарха Ігоря Коломойського. Член конкурсної комісії з відбору незалежних членів наглядових рад державних банків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів