Демонтувати радіовежу у Львові повинні до липня, – ЛМР

14:34 28 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: foff4ik.at.ua

У міськраді запевнили, що на вулиці Листопадового Чину вже проводять підготовчі роботи.

«Міський голова Львова Андрій Садовий погодив із генеральним директором «Концерну РРТ» Володимиром Іщуком демонтаж радіовежі, розташованої біля собору святого Юра», – повідомили сьогодні, 28 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Відтак, радіовежу демонтують з наступним перенесенням її на територію об’єкту «Концерну РРТ» у Добромилі (гора Радич) у Старосамбірськогму районіі Львівської області. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів:

«Насправді розмови про демонтаж вежі ми почали вести ще на початку минулого року з керівником державного концерну. Була проблема фінансів, була проблема технічна.

Я звертався й до Президента, і до глави Уряду, але вони перевантажені своїми іншими справами. Державний концерн прийняв рішення, вони передбачили кошти.

У лютому починаються роботи з демонтажу цієї вежі. Вона буде перенесена ближче до кордону Львівської області. Там має бути рівне поле, має бути парк, Митрополичі сади, які треба відновлювати, де львів`яни зможуть зовсім по-іншому побачити й Львів. Роботи мають бути завершені до липня».

Як повідомляють у Концерні РРТ, вже визначено підрядника щодо демонтажу радіовежі на вулиці Листопадового Чину, 28. Зараз підрядна організація проводить підготовчі роботи. 

Як інформував «ЩЛ», у лютому у Львові розпочнуть демонтаж радіовежі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів