Демонтаж аварійної стели у Львові доручать іншій фірмі

13:50 17 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.in.ua

Наступного тижня Галицька районна адміністрація підпише угоду з новою фірмою на демонтаж аварійної стели «Монументу Слави».

Про це повідомили в четвер, 17 січня, в прес-службі Львівської міськради. Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко розповів: «Галицька районна адміністрація, яка є замовником проведення робіт з демонтажу аварійної стели Монументу Слави, три рази оголошувала тендер на ці роботи, та ніхто не подавався. Відповідно після цього вступила в дію пряма процедура підписання угоди з виконавцем робіт. Було укладено угоду з компанія «Альтера». Після детального вивчення об’єму і складності робіт, вони написала листа в Галицьку районну адміністрацію з повідомленням, що просять розірвати договір у зв'язку із виходом з ладу основних засобів, які необхідні для виконання цих робіт. Тому наступного тижня Галицька районна адміністрація підпише угоду з іншою фірмою для проведення цих робіт».

Андрій Москаленко також зазначив: «Спочатку потрібно буде демонтувати гранітні елементи, барельєфи, які є, а тоді демонтувати саму конструкцію стели. Ті елементи, які можливо, і які готовий прийняти Музей «Територія терору», будуть передані туди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів