Де живуть мешканці зруйнованого російською ракетою будинку у Львові

14:13 7 липня 2023 р.

Фото до новини

Вчора усім мешканцям було запропоновано кілька варіантів для тимчасового проживання

Про це інформує пресслужба ЛМР з посиланням на мера Львова Садового, пише Dailylviv.com.

Постраждалих від вчорашнього ракетного удару львівʼян місто розселило в модульні будинки і готелі. 29 осіб, а це 11 сімей, поселились у модульному містечку у Стрийському парку

Для цього у місті оперативно розконсервували будиночки, адже це містечко понад пів року було зачинене. Ще одна особа захотіла поселитись у містечку на Сихові. Троє мешканців переночували у готелі “Княжий Львів”, що при львівському коледжі.

“Вчора усім мешканцям було запропоновано кілька варіантів для тимчасового проживання. Кожен обрав ту локацію, яка йому більше підходила. Сьогодні ми також працюємо над варіантами для  подальшого проживання мешканців. З кожним працюватимемо індивідуально, аби всі, хто залишився без даху над головою, отримали його і могли пережити цей складний час,”  - каже міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові загинули 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості. З них 6 залишаються в лікарнях міста на лікуванні. Руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, зруйновано орієнтовно 60 помешкань, десяток гуртожитків. Понад 1000 вікон потребують заміни. Пошкоджені 64 автомобілі.

Не укриття, а могила: мешканці Львова не хочуть ховатися у підвалі від ракет

У Львові розпочинають відбудову зруйнованих ракетою РФ будинків, - Садовий

У Львові відкрили вулицю Стрийську, де влучила російська ракета

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів