Чоловік порізав собі руки у вбиральні ТЦК, аби не йти до війська

21:30 2 липня 2024 р.

Фото до новини

На цей час громадянин перебуває в лікарні.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП, пише DailyLviv.com.

В соціальних мережах поширюють допис громадянина Пилипа Луніна, де він розповідає історію, як порізав руки в туалеті, тільки б не ставати на захист України. 

"Повідомляємо, що даний громадянин під час уточнення його військово-облікових даних в ТЦК та СП Закарпатської області не надавав військово-облікового документа та не приховував свого небажання служити. Під час спілкування попросився до вбиральні. Через деякий час його знайшли сидячим на підлозі з різаними ранами на руці. Військовослужбовці ТЦК та СП миттєво наклали турнікет, надали домедичну допомогу, викликали поліцію та карету швидкої допомоги. На цей час громадянин перебуває в лікарні. 

Зазначаємо, що Пилип Лунін  відповідно ст. 18 та п. 2, ч. 1, ст. 37 Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” 19.12.2017 року  Дніпровським районним ТЦК та СП в м. Київ у зв’язку з визнанням за станом здоров’я непридатним до військової служби в мирний час та обмежено придатним у воєнний час, переданий з обліку призовників на військовий облік військовозобов’язаних. Відповідно підлягає призову по мобілізаціїʼ, — йдеться в повідомленні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів