Кадиров і Путін - сіамські близнюки: чутки про смерть Путіна будуть так само огорнуті завісою таємниці, - Каспаров

14:16 17 вересня 2023 р.

Фото до новини

Їхні долі може бути подібними.

Чеченський правозахисник сьогодні повідомив у соціальних мережах нібито про смерть Кадирова. Офіційного підтвердження такої інформації немає. Натомість у Чечні поширилася інформація про тяжкий стан Кадирова, який, як передбачається, перебуває на лікуванні у Москві.

Раніше про це повідомляли активісти Niyso. За їхніми даними Кадиров втратив свідомість і перебував у відключенні майже добу - з ранку 6 вересня до ранку 7 вересня.

Причиною стало передозування сильно діючих препаратів наркотичного характеру.

Прокинувшись рано вранці 7 вересня, Кадиров повівся неадекватно. Він наказав охороні залишатися на місці, а сам «вийшов на прогулянку»… у піжамі та пройшовся від своєї резиденції до міської мерії.

Дізнавшись про те, що сталося, командування ФСБ віддало наказ охороні Кадирова терміново повернути його назад до резиденції.

Про інцидент стало відомо в Кремлі, звідки наказали доставити Кадирова до Москви на лікування.

Увечері 7 вересня його привезли авіарейсом до Москви, де він змушений проходити (вкотре) лікування від наркозалежності.

За твердженням активістів Niyso, усі ці дні Кадиров перебував під наглядом лікарів у російській столиці. Відео та фото, що публікуються на його сторінках, – це так звані "консерви", архівні зйомки, припасені на такі випадки.

Напередодні ввечері в Чечні почали поширюватися чутки про те, що Кадиров впав у кому. Про це повідомив телеграм-канал Nıyso.

Сьогодні спочатку з'явилися відео з прогулянки Рамзана Кадирова, а згодом у соціальних мережах чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв повідомив про смерть Кадирова.

З цього приводу висловився Гаррі Каспаров, російський опозиціонер, який живе за кордоном: "Кадиров і Путін — сіамські близнюки... Якщо аналізуємо систему влади, побудовану в Чечні за прикладом сучасної кремлівської, то це стає очевидним. Думаю, чутки про смерть Путіна будуть так само огорнуті завісою таємниці. Все буде неможливо підтвердити, як і ці відео.

Пропоную подумати ось над чим: у нас перед очима в мініатюрі розкручується той сценарій з делегацією владних повноважень, який раніше чи пізніше доведеться пережити всій Росії. Є за чим поспостерігати і між кимось аналогії провести. З великою часткою ймовірності все повториться точнісінько".

Кадиров - у важкому стані, російські лікарі в Москві не змогли йому допомогти – ЗМІ

Українська розвідка оприлюднила список слуг Кадирова: вбивць, гвалтівників і мародерів

Кадировцям платять за кожного вбитого українського солдата по $500, за офіцера – по $1000, – «ІС»

СБУ доведе воєнні злочини Кадирова в Україні за трьома статтями

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів