Частина Личаківського району Львова потерпатиме без водопостачання

18:00 2 березня 2020 р.

Фото до новини

У вівторок, 3 березня, з восьмої години ранку призупинять до 24.00 подачу води до Винників, Чишок і частини Личаківського району.

Про це повідомили в понеділок, 2 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що причина призупинення – заміна аварійної ділянки трубопроводу на магістральному водогоні «Винники-Довга». Зокрема, не отримуватимуть водопостачання вулиці в Личаківському районі – Вашингтона, Глухий Кут, Дністерська, Дунайська, Каштанова, Китайська, Кузьми, Латвійська, Лисиницька, Майорівка, Медової Печери, Пасічна, Рудакі, Садівнича, Стешенка, Соколина, Шафарика, Ярошинської. Натомість водопостачання  з пониженим тиском отримуватимуть у Сихівському районі вулиці Зелена, Керченська, Липова Алея Раковського й прилеглі до них.

У міськраді також попередили: «Після завершення ремонтних робіт буде проведено промивку магістральної та вуличної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води – забарвлення її окисом заліза (іржею), яка змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Відтак, у «Львівводоканал» радять зробити на час проведення ремонтних робіт і промивки просимо необхідний запас води. Стабільне водопостачання очікується зі шостої години ранку 4 березня.

Як інформував «ЩЛ», 2 березня п’ять вулиць Львова не отримували водопостачання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів