Бюст понад 50 кг. Жінка розповіла, як живе з найбільшими у світі грудьми

17:13 7 березня 2024 р.

Фото до новини

Володарка найбільшого бюста має двох дітей 33 і 36 років.

Про це інформує Bild, пише DailyLviv.com.

66-річна Енні Хокінс-Тернер живе в Атланті. Має двох дітей 33 і 36 років. У світі інтернет-еротики вона відома як Norma Stitz. З дитинства вона страждає на гігантомастію — збільшення тканин грудей. Зараз її бюст важить понад 50 кг, його розмір визначають як 106ZZZ. У школі з Енні знущалися і сміялися. В університеті вона також привертала загальну увагу і соромилася здатися оголеною навіть перед хлопцем. У 1990-ті груди Енні занесли до Книги рекордів Гіннесса як найбільшу у світі.

У Енні спеціальне автокрісло, а ремінь безпеки виготовлений на замовлення. Сходами вона підійматися або спускається тільки боком — інакше можна впасти через тяжкість грудей. Їй доводиться відводити одну з грудей убік, щоб дотягнутися до ніг і вдягнути взуття. А щоб підвестися з ліжка, треба перевертатися на груди.

«Я завжди намагаюся захистити спину та руки. Люди думають, що величезні груди викликають сильний біль у спині (https://t.me/BILD_Russian/12240). Повірте, для мене це переважно ноги, — сказала вона в інтерв'ю The Sun. — Я дуже вдячна за те, що мої величезні груди зробили для мене. Мої груди профінансували два будинки, освіту дітей та відмінні канікули».

Читайте також: Понад 150 ліжкомісць чекають на жінок і дівчат Львівщини, які постраждали від домашнього насильства. Адреси

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів